Je papieren rompslomp stapelt zich op en jij loopt geld mis omdat je gewoon vergeet je facturen te sturen. Je bent het overzicht kwijt in al je afspraken en… oh ja, heb je nou wel gereageerd op die geweldige opdracht via social media? En heb je die ene klant nou terug gemaild?

Eigenlijk wil je jouw tijd hier helemaal niet aan besteden. Dit is niet waar je ondernemer voor bent geworden. Het kost je nu ontzettend veel energie en geld en je klanten moeten te lang op een reactie wachten. Hier word je niet happy van. Jij wil veel liever je handen uit de mouwen steken om aan de slag te gaan met jouw product of dienst. Wat jij wilt is handige tools, die ingericht zijn op jouw business gegevens om direct mee aan de slag te gaan. Sjablonen die eenvoudig in te vullen zijn, zodat het maken van je offertes en facturen in een handomdraai zijn gemaakt.

Wil jij:

– Je administratie weer helemaal op orde hebben?
– Handige ingerichte tools
– Een goed werkend systeem op laten zetten waarna jij er zelf mee aan de slag kunt?

Goed nieuws: hier kunnen wij je bij helpen!

– Weg met die schoenendoos met bonnetjes, wij digitaliseren het voor je!
– Handige tools om mee te werken zodat je administratie/ boekhouding minder tijd kost
– Direct inzicht in je uitgaven en je inkomsten, zodat je weet waar je bij moet sturen. In één oogopslag zie je hoe je bedrijf er financieel voor staat.
– Makkelijk facturen opstellen en versturen, zodat je inkomstenstroom gegarandeerd blijft.

Wil jij op weg geholpen worden? Maak dan gebruik van ons instap pakket. Voor een eenmalig bedrag van €199,-. Maken wij een scan van je administratie en richten handige tools voor je in waarmee je zelf aan de slag kunt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Meld je aan via bovenstaande knop en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. We bespreken je wensen en brengen het overzichtelijk in kaart. Op basis hiervan maken wij dezelfde dag een plan van aanpak dat we samen bespreken. Is dit wat je wil, dan gaan wij voor je aan de slag. Binnen een week staat de basis voor jouw administratie voor je klaar en kun je er meteen zelf mee aan de slag.

Wat zit er in dit pakket?

– Een scan van hoe je administratie er nu uitziet
– Tips over welke tools je kunt gebruiken om je administratie beter bij te houden
– Ingerichte tools waarmee je zelf aan de slag kunt

Wat zit er NIET in dit pakket?

– personeel / leden administratie
– urenregistratie
– facturatie
– maken van afspraken
– administratie bijhouden
– betalingen aan leveranciers

Wil je dit allemaal lekker uit je handen laten vallen? Kies dan voor het administratie totaal pakket.