Beroepenmagazine OpKop 2022

Opdrachtbeschrijving:

Onze opdracht en missie is duidelijk: het uitbrengen van een off en online magazine, voor alle 3e jaars VO leerlingen, waarin 60 beroepen uit de kop van Noord Holland worden beschreven. 

Opdrachtgever:

Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord

Taken:

  • bedrijven benaderen
  • interviews schrijven
  • sponsoren werven
  • redactie magazine 

Ontdek je toekomst: OpKop wijst je de weg!

“Verhalen vol inspiratie, carrièrepaden en kansen in de Kop van Noord-Holland”

Kiezen wat je later gaat doen? Dat kan best lastig zijn. Daarom helpen wij leerlingen op jonge leeftijd op weg met het kiezen van een juiste profiel keuze. In het magazine lezen ze verhalen van jongeren waarom zij voor een bepaald beroep hebben gekozen.

Bureau Seconde heeft een cruciale rol gespeeld bij het tot stand brengen van dit magazine. Dankzij hun actieve betrokkenheid hebben ze niet alleen bedrijven benaderd, maar ook diepgaande interviews met inspirerende jongeren en professionals geschreven. Ze hebben zich ingezet om sponsoren te werven en hebben daarnaast een substantiële bijdrage geleverd aan de redactionele taken, waaronder het verzamelen, bewerken en vormgeven van de content.

Dit magazine is het resultaat van het harde werk en de toewijding van Bureau Seconde. Hierdoor kunnen we nu een waardevolle verzameling inspirerende beroepen uit de prachtige regio Kop van Noord-Holland presenteren. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jarenlang aan het werk bent, dit tijdschrift biedt waardevolle inzichten en kansen. Laat je inspireren en vind het juiste pad voor jouw toekomst.