Wil jij lekker helemaal af van je administratie en stapelt het werk zich nu op omdat je een te drukke agenda hebt en tijd en handen te kort komt? Je bent het overzicht kwijt, je hebt een afspraak met die ene belangrijke klant terwijl je daarvoor de stukken bij elkaar zoekt bedenkt je dat je ook nog de facturen de deur uit moet doen. Je checkt je agenda en komt er tot je schrik achter dat je een dubbele afspraak hebt staan en ondertussen staat je telefoon roodgloeiend. Kortom je hoofd loopt over…

Stop daarmee! Het ondernemerschap hoort uitdagend, prikkelend en stimulerend te zijn. Je hoeft geen zin te maken en je bezig te houden met 10 dingen tegelijk. Je wilt de focus leggen op de groei van je bedrijf en nieuwe ideeën ontwikkelen en doorvoeren.

Ons advies: Laat het los zodat je twee handen vrij hebt en ga voor de zaken waar je energie van krijgt!

Je wilt jezelf niet meer kwellen met al die papieren rompslomp en taken zoals bonnetjes inscannen, opslaan en in het juiste systeem invoeren. Alle leveranciers op tijd betalen, bestellingen plaatsen, urenverantwoording van je personeel bijhouden. Allemaal zaken waar je geen energie van krijgt en waar je ook niet goed in bent.

 

Wil jij:

– Je (personeels)administratie helemaal op orde hebben?
– Je agendabeheer uit handen geven?
– Geen omkijken hebben naar facturen en/of betalingen?
– Je niet hoeven bezighouden met de administratieve rompslomp?
– Tijd hebben om de focus naar jouw product of dienst te laten uitgaan?
– Of wil je dit het liefst helemaal uitbesteden?

Hier kunnen wij je bij helpen!

– Weg met die administratieve rompslomp, wij nemen dit over van je!
– Personele inzet gegarandeerd door efficiënte inzet.
– Geen dubbele afspraken meer of een overvolle agenda, maar overzicht!
– Facturatie en betalingen lopen op rolletjes zodat je inkomstenstroom gecontinueerd blijft.
– Direct inzicht in je uitgaven en je inkomsten, zodat je weet waar je bij moet sturen. In één oogopslag zie je hoe je bedrijf er financieel voor staat.

Kortom wil jij lekker alles uit je handen laten vallen? Maak dan gebruik van ons all inclusive administratie pakket. Voor een maandelijks bedrag vanaf € 995,-  Nemen wij je alle administratieve taken uit handen en hoef jij je alleen nog maar druk te maken om je klanten.

Wat gebeurt er nu?

Zodra je gebruik wilt maken van ons all in administratie pakket (via bovenstaande knop aan te vragen) Nemen wij binnen 24 uur contact met je op om jouw behoefte in kaart te brengen. Op basis hiervan maken wij dezelfde dag een plan van aanpak die jij kunt beoordelen. Spreek het je aan dan geef je er akkoord op en gaan wij voor je aan de slag. Zo simpel kan het dus zijn!