Communicatie

Communicatie, met name schriftelijk, kent vele vormen en is altijd het visitekaartje van de onderneming. Korte, pakkende teksten, heldere artikelen, aansprekend promotiemateriaal, de perfecte presentatie.
Maar, ben je (nog) voldoende thuis in de hedendaagse Nederlandse spelling die telkens wijzigt; heb je tijd om goed zichtbaar te zijn op de sociale media en die – vaak ingewikkelde – website te vullen met nieuwe content?
Wil je verzekerd zijn van optimale communicatie? dan kunnen wij je van dienst zijn!

Business Support: communicatie

– Beheren social media
– Beheren website op basis van aan te leveren content
– Opstellen nieuwsbrief
– Opstellen brieven / mails
– Schrijven van rapporten
– Opstellen (powerpoint)presentaties op basis van aan te leveren content
– Vormgeving

Slimme systemen!

Wij hoorde dat meer dan de helft van de zelfstandig ondernemers in loondienst werkt. Het lukt ze niet om met hun business een goed inkomen te verwerven.

En dat terwijl de kansen voor het oprapen liggen! Wil jij ook de omslag maken van keihard werken voor een omzet die je stress geeft, naar een business die een heerlijk leven mogelijk maakt? Het is slim om je eigen uren dan zoveel mogelijk te vervangen door slimme systemen.

Later
Onze businesscoach introduceerde dit programma. Super praktisch als je Instagram en Facebook gebruikt. Je creëert berichten, plant ze in en ze worden automatisch gepost. Een tool voor andere social mediakanalen zoals Linkedin dat wij gebruiken is Hootsuite. Anders dan Later is dat je hiervoor een betaald abonnement moet afsluiten.

Asana
Als er in je business steeds taken zijn die opnieuw uitgevoerd moeten worden, is een takensysteem een must. In dit programma zijn alle projecten, processen, taken en checklists vastgelegd. Dit bespaart enorm veel tijd en nieuwe medewerkers kun je makkelijk inwerken omdat precies is vastgelegd wat er gedaan moet worden.

Youcanbookme
Het inplannen van afspraken met mensen kost enorm veel tijd. Met deze online afsprakentool kunnen mensen in je online agenda een tijdstip kiezen wat jij hebt opengezet. Supereasy en bespaart veel tijd.

Skype
Vroeger reden wij bijna dagelijks het land door voor afspraken. Tegenwoordig hoef ik nergens meer heen. Klanten en medewerkers spreek ik voornamelijk via Skype. Ook al zit je niet bij elkaar, het is toch heel persoonlijk.

De ontwikkeling van de online wereld gaat superhard. Deze lijst is dan ook niet heilig of leidend.