Sociale Media en PR

PR, met name schriftelijk, kent vele vormen en is altijd het visitekaartje van de onderneming. Korte, pakkende teksten, heldere artikelen, aansprekend promotiemateriaal, de perfecte presentatie of een nieuwsbrief die van het scherm afspat.
Maar, heb jij zelf wel tijd om goed zichtbaar te zijn op de sociale media en om die – vaak ingewikkelde – website te vullen met nieuwe content?
Wil je verzekerd zijn van optimale PR en sociale media kanalen die goed onderhouden worden? dan kunnen wij je van dienst zijn!

Business Support: PR en Sociale Media

Voor slechts € 240,- (exl btw) per maand kunnen wij alle PR en Sociale Media uit handen nemen en zorgen voor een consistente online huisstijl, aantrekkelijke advertenties en klantvriendelijke website voor jouw onderneming.

 Interesse? Neem gerust contact met ons op

*Prijs is vanaf en op basis van een vastgesteld aantal uren per maand. 

Slimme systemen!

Heb je geen ondersteuning nodig, en ga je liever lekker zelf aan de slag! Wij helpen je graag ‘opweg’. De kansen liggen voor het oprapen, vervang je eigen uren zoveel mogelijk door gebruik te maken van slimme systemen.

Later
Onze businesscoach introduceerde dit programma. Super praktisch als je Instagram en Facebook gebruikt. Je creëert berichten, plant ze in en ze worden automatisch gepost. Een tool voor andere social mediakanalen zoals Linkedin dat wij gebruiken is Hootsuite. Anders dan Later is dat je hiervoor een betaald abonnement moet afsluiten.

Asana
Als er in je business steeds taken zijn die opnieuw uitgevoerd moeten worden, is een takensysteem een must. In dit programma zijn alle projecten, processen, taken en checklists vastgelegd. Dit bespaart enorm veel tijd en nieuwe medewerkers kun je makkelijk inwerken omdat precies is vastgelegd wat er gedaan moet worden.

Youcanbookme
Het inplannen van afspraken met mensen kost enorm veel tijd. Met deze online afsprakentool kunnen mensen in je online agenda een tijdstip kiezen wat jij hebt opengezet. Supereasy en bespaart veel tijd.

Skype
Vroeger reden wij bijna dagelijks het land door voor afspraken. Tegenwoordig hoef ik nergens meer heen. Klanten en medewerkers spreek ik voornamelijk via Skype. Ook al zit je niet bij elkaar, het is toch heel persoonlijk.

De ontwikkeling van de online wereld gaat superhard. Deze lijst is dan ook niet heilig of leidend.