Blog
27/06/2019
En toen waren er drie….

13-6-2019. Toen ik deze morgen wakker werd, voelde ik dat het een mooie dag zou gaan worden, een dag die we ons nog lang zullen herinneren, één met een gouden randje….. Dat liep toch even anders dan voorgesteld. Ten eerste omdat ik bij het openen van de gordijnen direct werd geconfronteerd met het weer van vandaag, triest en troosteloos!

Na het ochtendritueel (ontbijtje, hond uitlaten, kinderen gereed maken voor school) en de kinderen op school gebracht te hebben, kon ik me eindelijk gaan focussen op de rest van de dag. Even snel optutten om door José opgepikt te worden en gezamenlijk de trein te nemen richting Castricum (dacht ik).

Vol enthousiasme namen we plaats in de trein. Aangekomen bij station Alkmaar zegt José: “Deb we moeten eruit hoor!:  Ik kijk haar vol verbazing aan en zeg: “wat bedoel je? we moeten naar Castricum, daar worden we opgepikt.” “Nee” zegt José, “onze afspraak is in Alkmaar.” Ja dat is zo, en ik bedenk mezelf dat er ergens bij mij iets mis gegaan is😉 Foutje, bedankt!

Daar stonden we dan op het station van Alkmaar, en onze lift was inmiddels aangekomen op het station van Castricum. Gelukkig kunnen wij heel goed schakelen en hebben dus snel een ander plan bedacht. Dat kleine stukje kunnen we ook best lopen. 25 minuten later zijn we aangekomen bij de Kamer van Koophandel? Ja jullie lezen het goed. Wat ik al zei: het beloofde een mooie dag te worden, want vandaag gaan wij Nathalie inschrijven als vennoot van Bureau Seconde. Nu vragen jullie je natuurlijk direct af wie is Nathalie? Nathalie is mijn jongere zus en samen zijn wij de dochters van José (voor degene die dat nog niet wisten).

Enfin, ondertussen met het inschrijfformulier naar de balie om ons te registreren. Uiteraard werd onze afspraak in eerste instantie niet herkend, maar na een aantal pogingen is het toch gelukt. Nog voor ik José en Nathalie kon voorzien van een kopje koffie werden wij al ontvangen door een KvK medewerkster Ik heb de koffie maar gelaten voor wat het was; dit was het moment waar we allemaal naar uit hebben gekeken vandaag. Vol goede moed liepen we achter haar aan richting een bureau, om daar vervolgens op een blaadje een handtekening te mogen zetten. Het stelde eigenlijk allemaal niet zo heel veel voor, kwamen we snel achter. De mevrouw die ons hielp was zakelijk; allesbehalve vriendelijk en binnen een paar minuten stonden we al weer op straat. Een felicitatie kon er niet af. We hebben haar nog wel zover gekregen een foto te maken….Gelukkig konden wij er zelf wel om lachen en verliep onze dag toch al niet zoals gedacht. Om te vieren dat Nathalie nu ook bij Bureau Seconde hoort, zijn we met elkaar lekker gaan lunchen en hebben we gebrainstormd over de toekomst.

Met de komst van Nathalie komt een droom uit voor José: allebei haar dochters in het bedrijf dat zij heeft opgericht. Nathalie en ik stonden dan wel niet aan de ‘wieg’ van Bureau Seconde; wij hadden net onze eigen wieg ingeruild voor een peuterbedje toen Bureau Seconde geboren werd😊. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met elkaar!

Lieve groet Deborah

No Comment 0

There are 0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *