Jouw EVENT begint bij ons!

IMG_0319

Word jij enthousiast bij de gedachte om een evenement te organiseren voor jouw onderneming? Je wilt in ieder geval alles tot in de puntjes verzorgen. Tegelijkertijd weet je dat er heel veel extra werk op je afkomt en dat je hier eigenlijk geen tijd voor hebt. En waar moet je beginnen?

Bureau Seconde organiseert, uiteraard in samenspraak met jou, grote of kleinschalige evenementen. Denk hierbij aan symposia, congressen, workshops en (benefiet)gala’s. Ook het inrichten en bemensen van stands op beurzen kunnen wij jou uit handen nemen.

Onze ruime ervaring leert dat elk evenement een unieke en specifieke aanpak vergt. Alles is mogelijk en wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Bij ieder evenement staan jij en je gasten centraal. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt en aan het eind met een goed gevoel vertrekt.

Bedrijfsevenementen

Elk evenement kent een andere voorbereiding, andere samenwerkingspartners en een ander tijdspad. Uiteindelijk moeten alle ‘ingrediënten’ waaruit het evenement is opgebouwd logistiek en operationeel naadloos op elkaar aansluiten.  Lees meer…

Evenement organisatie
_MG_0788

Scholings evenementen

Zijn alle werknemers in je bedrijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op zijn/haar vakgebied? Het organiseren van scholingen, trainingen of workshops vergt een gedegen aanpak. Lees meer…