Fryslan Konferensje 2022

Opdrachtbeschrijving:

Onze opdracht en missie is duidelijk: het organiseren van een tweedaags congres dat medische zorgprofessionals verbindt, inspireert en informeert.

Opdrachtgever:

Noordwest Ziekenhuisgroep

Locatie:

Landgoed Duin en Kruidberg 

Zorgrevolutie in de
Kop van Noord Holland

Verbondenheid en innovatie: De Hoogtepunten van Fryslan Konferensje 2022″

Hét evenement dat de toekomst van de zorg in de regio Kop van Noord-Holland heeft getransformeerd en gevierd! Van woensdagavond 26 tot en met vrijdagmiddag 28 oktober 2022 hebben wij de medische wereld doen bruisen met onze sprankelende nascholingscursus. Dit is geen gewone conferentie; dit is een ervaring die de zorgsector verlicht, verbindt en inspireert.

Onze drijvende kracht is de samenwerking tussen huisartsen, (medisch) specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, apothekers, fysiotherapeuten en bestuurders/managers. Samen hebben we een programma samengesteld dat de zorg verheft naar nieuwe hoogten. Hier zijn enkele hoogtepunten die de vonk van innovatie hebben aangewakkerd:

1. Plezier in de zorg: Een Lezing Door Sabine Uitslag Sabine Uitslag, gezondheidswetenschapper en directeur van Werkplezier in de Zorg,” bracht de passie terug in de zorg. Haar inspirerende woorden hebben ons laten inzien dat gelukkige zorgverleners betere zorg bieden.

2. Toekomst van de zorg in de Kop van Noord-Holland: Minisymposium door Charles Groenhuijsen
Charles Groenhuijsen heeft ons meegenomen op een reis door de toekomst van de zorg in onze regio. Zijn visie heeft ons geïnspireerd om de grenzen te verleggen en onze zorgpraktijken te verbeteren.

3. Buitengewone Activiteiten: Schapen Drijven en Kickbox Workshop Onze deelnemers hebben hun grenzen verlegd met unieke en ludieke activiteiten. Van het drijven van schapen tot het volgen van een kickbox workshop voor (Parkinson) patiënten – we hebben laten zien dat zorg ook leuk kan zijn!

4. Medisch Cabaret: Ernst van der Pasch Ernst van der Pasch bracht humor en lichtheid in de medische wereld. Zijn cabaret op maat liet ons lachen en ontspannen, waardoor we de stress van het dagelijkse werk even konden vergeten.

5. MEDX – De Afsluiter met een Twist Onze jaarlijkse afsluiting, geïnspireerd door het TEDx-concept, was de kers op de taart. MEDX nam deelnemers mee in de meest recente ontwikkelingen, succesverhalen en positieve incidentmeldingen, vertaald en uitgevoerd in vakinhoudelijke pitches (Medtalk). Dit is waar innovatie tot leven komt!

Dit was de Fryslan Konferensje 2022, waar we samen de toekomst van de zorg hebben verkend, nieuwe verbindingen hebben gelegd en de passie voor ons vak hebben aangewakkerd. We kijken uit naar de volgende editie!  en hopen dat u er weer bij zult zijn om samen met ons de zorgsector te blijven vernieuwen en verbeteren.