Kennissymposium NPZ | 14 februari 2023

Opdrachtbeschrijving:

Onze opdracht en missie is duidelijk: het organiseren van een kennissymposium die deelnemers de mogelijkheid biedt hun kennis te vergroten, te netwerken en nieuwe inzichten op te doen. 

Opdrachtgever:

Netwerk Palliatieve Zorg

Taken:

  • de budgetplanning
  • datum en locatie bepalen
  • sprekers en het programma bepalen en opstellen
  • registratie en communicatie
  • logistieke planning
  • catering
  • follow-up

“Palliatieve Zorg in de Schijnwerpers: Het Kennissymposium NPZ 2023 Terugblik”

“Een Magische Avond van Inspiratie, Samenwerking en Verandering”

Op 14 februari 2023 bracht het Kennissymposium NPZ een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring voor alle helden in de palliatieve zorgregio.

In het betoverende Cool theater namen we onze deelnemers mee op een interactieve reis door de levendige wereld van palliatieve zorg. We dompelden ze onder in situaties rechtstreeks uit de praktijk, en onthulden de triomfen van de ZonMW-projecten van het Nationaal Programma Palliatieve Zorg.

We lieten iedereen inspireren door Sabine Uitslag, Thomas Borggrefe en John van der Sanden, terwijl zij diepgaande en herkenbare momenten uit de patiëntreis belichtten. De kracht van deze projecten werd nog versterkt door de betoverende klanken van de geweldige live band “30 Something,” die de emoties met muziek tot leven brachten.

Na deze voorstelling is het perspectief van de deelnemers op hun werk, werkomgeving, collega’s, managers en patiënten nooit meer hetzelfde. We reikten ze de instrumenten aan die voortkomen uit deze projecten, en we zullen ze leiden naar wijzere beslissingen en een positieve transformatie. Want laten we eerlijk zijn, verandering is broodnodig, dringend zelfs!

Deze voorstelling bracht positieve energie in beweging, doordrenkt met een gevoel van urgentie en inspiratie. En onthoud: we konden dit alleen samen bereiken. Dus hebben we onze krachten gebundeld op het Kennissymposium NPZ op 14 februari 2023, en samen hebben we een stralende toekomst voor palliatieve zorg gecreëerd!