Nooit gedacht dat die ene dag zou resulteren in wat we nu allemaal al bereikt hebben

In 1994 is José met Bureau Seconde gestart. Toen ze voor de maatschap Radiologie van het toenmalige Medisch Centrum Alkmaar werkte, werd zij regelmatig door enkele artsen gevraagd om secretariële ondersteuning te bieden. Dit betrof met name werkzaamheden voor interventieradiologen die naast hun drukke baan bestuurlijke taken voor externe verenigingen verrichtten.

José werd gevraagd voor het uitwerken van verslagen, het maken van nieuwsbrieven en verzorgen van de correspondentie. In het begin was de tegenprestatie een bloemetje, flesje wijn of cadeaubon. Totdat José zich realiseerde dat ze hier ook een financiële vergoeding voor zou kunnen vragen. Zo gezegd zo gedaan! Nog diezelfde dag, tijdens de lunch, toog ze richting Kamer van Koophandel en bedacht onderweg een passende naam: Bureau Seconde. Seconde stond voor ‘secretariële ondersteuning’. Het idee werd enthousiast ontvangen! En wat bleek, de radiologen wilden haar best voor haar hulp gaan betalen.

“Nooit gedacht dat die ene dag zou resulteren in wat we nu allemaal al bereikt hebben.” – José

24 jaar later heeft José haar baan in het ziekenhuis moeten opzeggen omdat het aantal opdrachtgevers alsmaar toenam. Vanaf dat moment is zij fulltime gaan werken voor Bureau Seconde.

Een leuk weetje is dat de interventieradiologen, waar het allemaal mee begon, nog steeds klant zijn bij Bureau Seconde!

Het moet professioneel…

Deborah stond op een keerpunt in haar leven. Naast haar baan werkte zij ook al jaren voor Bureau Seconde. Het ondernemerschap sprak haar erg aan. Het besluit was snel genomen: Deborah trad toe als mede-vennoot. Daardoor groeide de klantportefeuille en is er een team van specialisten gecreëerd, waardoor we nog meer voor de klant kunnen betekenen.
Met de komst van Deborah is er de afgelopen jaren veel veranderd. Bureau Seconde had een verouderde website en een wat stoffig logo vond zij.
Het moet anders; het moet professioneel!” –  Deborah
Voor het eerst in jaren werd er echt gewerkt aan de vormgeving en het imago van Bureau Seconde. Het bureau voor secretariële ondersteuning is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bureau voor Business en Event Support.
Er werd een ontwerper in de arm genomen om een passend logo te ontwerpen en er kwam een gloednieuwe website.
Daarnaast werd er een nieuw concept bedacht: het productaanbod werd onder de loep genomen en overzichtelijk gemaakt door de werkzaamheden te clusteren in pakketten voor Business Support en pakketten voor Event Support.

Volgt u ons al op LinkedIn? voeg ons gerust toe!

José van der Hert

Deborah de Graauw

Ons fantastische team….

Mira Bleeker

Marlies Maat

Mar Smit

Gea Iedema

Over ons - Gea Iedema