In 1994 richtte José Bureau Seconde op en in de loop der jaren heeft ze een gewaardeerde klantenkring opgebouwd. In 2016 werd het team versterkt door de komst van Deborah, en in 2019 is het team compleet geworden met de toevoeging van Nathalie. Bureau Seconde is een hecht familiebedrijf, waarbij elk teamlid zijn eigen expertise en vakkennis inbrengt.

José is de essentiële ondersteunende kracht binnen Bureau Seconde. Met haar toewijding, expertise en jarenlange ervaring heeft ze een onschatbare rol gespeeld bij het laten groeien en bloeien van het bedrijf. Als oprichter heeft ze een stevig fundament gelegd en een bedrijfscultuur gecreëerd die gericht is op samenwerking, klantgerichtheid en succes.

Met haar scherp inzicht en strategisch denken is José altijd op zoek naar manieren om ondernemers effectief te ondersteunen en hun bedrijven op rolletjes te laten verlopen. Ze begrijpt dat ondernemerschap een uitdagende reis kan zijn, met vele taken en verantwoordelijkheden. Daarom heeft ze zich volledig gewijd aan het ontwikkelen van oplossingen die ondernemers helpen om de druk te verminderen en zich te richten op hun kernactiviteiten.

Wat José echt onderscheidt, is haar vermogen om een persoonlijke en vertrouwensband op te bouwen met klanten. Ze luistert aandachtig naar hun behoeften, begrijpt hun unieke uitdagingen en zoekt naar op maat gemaakte oplossingen die aan hun specifieke eisen voldoen. Ze gelooft sterk in het belang van een holistische benadering, waarbij zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten van ondernemerschap in ogenschouw worden genomen.

IMG_2956

Bureau Seconde heeft met de komst van Deborah en Nathalie een opwindende transitie gemaakt om onze expertises beter te benutten en dichter bij onze passie te blijven. We hebben besloten om onze focus te verleggen naar projectcoördinatie, een terrein waarin we de afgelopen jaren veel kennis en ervaring hebben opgedaan, met name Deborah binnen haar klantenportefeuille. Deborah heeft gemerkt dat projectcoördinatie haar ware roeping is, zowel professioneel als persoonlijk.

Onze projecten zijn zeer uiteenlopend en gevarieerd.

IMG_2934

Van het fungeren als projectmanager voor een gemeentelijke organisatie tot het coördineren van meerdaagse congressen en benefietgala’s. Deborah is ook regelmatig betrokken geweest bij de organisatie van privé-evenementen in haar vrije tijd, zoals het plannen van uitgebreide themafeesten voor verjaardagen, het regelen van familievakanties en het organiseren van gezellige vrijdagmiddagborrels voor vrienden. Haar passie voor evenementen en projectcoördinatie stroomt door alle aspecten van ons leven.

Binnen Bureau Seconde ligt Deborah’s specifieke focus op het coördineren van zakelijke bedrijfsevenementen. “We hebben gemerkt dat veel organisaties wel de wens hebben om evenementen voor hun medewerkers te organiseren, maar vaak intern niet over voldoende mankracht beschikken.” Dit resulteert vaak in een last-minute haast en een minder gestroomlijnd proces.

Wij vinden dit zonde en hebben er daarom onze passie van gemaakt om zakelijke evenementen te coördineren.

We zorgen ervoor dat alles tijdig, soepel en succesvol verloopt, zodat bedrijven kunnen profiteren van een goed georganiseerd en memorabel evenement voor hun medewerkers of relaties.

Bij Bureau Seconde geloven we in samenwerking en een persoonlijke aanpak. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie en doelen te begrijpen en vervolgens een maatwerkoplossing te bieden die aansluit bij hun specifieke behoeften.

Ons ervaren team van projectcoördinatoren zorgt voor een gedetailleerde planning, zorgvuldige uitvoering en naadloze coördinatie, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat hun evenement in goede handen is.

Deborah streeft ernaar om meer dan alleen een projectcoördinatiebureau te zijn. “Ik wil een waardevolle partner zijn voor onze klanten, een vertrouwde adviseur die hen ondersteunt bij elke stap van het proces. Samen werken we aan groei, succes en onvergetelijke evenementen.”

“Samen creëren we iets bijzonders!”

Nathalie, met haar achtergrond in Media en Entertainment Management en haar coachingsopleiding, heeft een unieke set vaardigheden waarmee ze niet alleen in staat is om projecten effectief te managen, maar ook om medewerkers binnen organisaties te coachen en te motiveren. Haar passie ligt in het ontdekken van de dieperliggende beweegredenen van mensen en ervoor te zorgen dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Als projectmanager is Nathalie bekwaam in het plannen, organiseren en coördineren van projecten. Ze heeft een scherp oog voor detail en een talent om complexe taken in behapbare stappen te verdelen. Met haar grondige kennis van projectmanagementmethodieken zorgt ze ervoor dat projecten op tijd en binnen het budget worden opgeleverd.

Wat Nathalie echt onderscheidt, is haar vaardigheid als coach. Ze begrijpt dat succesvolle projecten afhankelijk zijn van gemotiveerde en betrokken teamleden.

Door haar empathie en inlevingsvermogen kan ze de achterliggende beweegredenen van mensen begrijpen en hen helpen hun volledige potentieel te bereiken.

IMG_2909

Ze creëert een ondersteunende omgeving waarin medewerkers kunnen groeien, hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en zelfvertrouwen kunnen opbouwen.

Nathalie gelooft sterk in het belang van samenwerking en communicatie binnen een organisatie. Ze moedigt open en eerlijke communicatie aan, zodat alle teamleden op één lijn zijn en de doelstellingen van het project begrijpen. Door het creëren van een positieve en stimulerende werkcultuur kan Nathalie teams inspireren om boven zichzelf uit te stijgen en samen het gewenste resultaat te behalen.

Of het nu gaat om het managen van een groot project of het coachen van individuele teamleden, Nathalie zet zich volledig in om succes te bereiken. Haar passie ligt in het bouwen van sterke teams, het stimuleren van groei en het leveren van resultaten die de verwachtingen overtreffen.

Neem vandaag nog contact op met Nathalie en ontdek hoe zij jouw projecten naar een hoger niveau kan tillen en jouw medewerkers kan inspireren om hun potentieel te realiseren. “Samen streven we naar succes en groei.”